Over ons

Import

Wij zoeken auto's in heel Europa, hierdoor profiteert u van:

  • Groot aanbod
  • Meer opties
  • Minder kilometers
  • Gunstig geprijsd

Tevens kunnen wij u helpen met het importen van een auto die u zelf in het buitenland heeft gekocht. Wij rekenen hier een vaste serviceprijs voor.

Inruil

Bij aankoop van een van onze occasions is het mogelijk om uw oude auto in te ruilen. Aan de hand van foto's of bezichtiging van de auto, kunnen wij u een marktconforme prijs bieden. 

Aankoop bemiddeling

Bent u opzoek naar en nieuwe auto, en heeft er al een op het oog bij een andere handelaar.

 

Wij kunnen u helpen met het aankopen van deze auto en een technische check uitvoeren. Bel voor de mogelijk heden.


Zoek Services

Bent u op zoek naar een andere auto? Wij helpen u graag met zoeken en vinden deze gegarandeerd voor de beste prijs! Door ons grote Europese netwerk vinden wij altijd een  auto passend bij uw wensen.  Vul het aanvraagformulier in wij gaan ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

YoungTimer

Wij zijn ook gespecialeeserd in het zoeken en verkopen van YoungTimers, meer informatie vindt u op de YoungTimer pagina. 

Financiering

Hunters helpt u graag bij de financiering van uw auto. Via ons kunt u eenvoudig, betrouwbaar en voordelig uw auto financieren. Wij hebben samenwerkingsverbanden met verschillende banken en kunnen de meest gunstige termijnbetaling voor u regelen. Geheel passend bij uw persoonlijke situatie. Bekijk onder het kopje financiering onze occasions met maandprijzen.